Ten Hag: Vi spiller ikke mod Haaland, vi spiller mod Manchester City

Erik ten Hag står overfor sit første Manchester-opgør med stor tro på sin trup og muligheden for at vinde kampen på Etihad Stadium.

Forud for lokalopgøret md Manchester City blev der i vanlig stil afholdt pressekonference, hvor månedens manager i september, Erik ten Hag, svarede på pressens spørgsmål, der bl.a. omhandlede Harry Maguires niveau og om at møde en varm nordmand.

Om skaderne i truppen

– Vi har skader efter landskampspausen. Harry Maguire er skadet, og vi er i tvivl med hensyn til Anthony Martial. Han har trænet med holdet hele ugen, og vist gode takter, hvilket vi er glade for. Derudover er der kun de langtidsskadede Axel Tuanzebe og Brandon Williams, der ikke er tilgængelige.

Om Harry Maguire som offentlig syndebuk

– Jeg bakker ham op, fordi jeg tror på ham. I den periode, jeg har arbejdet sammen med ham, har han været rigtig god. Han røg ud af startelleveren, men det er mere et udtryk for, at de midterforsvarer, der spiller nu, præsterer rigtig godt. Men jeg kan se, han har kvaliteterne, og selv efter han ikke har været på holdet, har han trænet rigtig godt. Men endnu vigtigere, så er kvaliteten der, og han har jo vist, at han har et højt niveau gennem hans næsten 50 landskampe for England, i hans tid i Leicester og for Manchester United. Vi tror alle på ham og nu handler det om ham for ham at vende stærkere tilbage.

Om at møde Manchester City og Pep Guardiola

– Vores tilgang er først at se på os selv. Og tilgangen for Manchester United er, at vi vil vinde hver kamp, ​​og det budskab har jeg allerede fortalt flere gange. Målet for søndag er intet andet end at vinde. Vi skal præstere vores bedste og vi skal lægge ud med at spille på vores måde, efter vores regler, efter vores principper og gøre vores bedste. Vi ved godt, at vi skal være der 100% for at få et resultat.

Om at møde Erling Haaland

– Vi spiller ikke mod Haaland, vi spiller mod Manchester City. De er et hold med mere end 11 spillere ligesom os. Vi er overbeviste om vores evner, og hvis vi spiller som et hold, kan vi slå modstanderne. Vi skal tage troen med os, når vi starter kampen, og blive ved i hele kampen.

Om derbyet

– Jeg har spillet mange derbyer og ved, hvad de kan og gør. Jeg ved, at det er den vigtigste kamp i Manchester-området for fansene. Det begejstrer mig, for man vil gerne være en del af disse kampe, der har så meget stemning og energi. Man gør alt for at vinde disse kamp.

Om udvikling i de seneste kampe

– Fodbold handler om resultater og ændrer sig dagligt både positivt og negativt. Jeg lægger mere mærke til vores mønster over en længere periode. Jeg synes, vi spillede virkelig godt i sæsonoptakten. I de to første kampe gik det ikke godt, men man kunne se en base. Så vinder vi fire kampe, hvilket vi er glade for, men vi ser stadig mangler i vores spil, hvor vi skal forbedre os, og det er det, vi arbejder på hver dag.

Forrige artikel

Erik ten Hag er månedens manager i Premier League

Næste artikel

Optakt: Haaland & co. skal væltes på Etihad

ANNONCE