Erik ten Hag er månedens manager i Premier League

Vores hollandske manager tager titlen som månedens manager i Premier League for september måned. Erik ten Hag vinder prisen foran Antonio Conte og Gary O’Neil.

Manchester United og Erik ten Hag har fået styr på tingene efter en dårlig sæsonstart. Klubben gjorde rent bord i september, da de besejrede Leicester på udebane og derefter vandt en vigtig kamp mod Arsenal 3-1 hjemme på Old Trafford.

September bød kun på to kampe i Premier League, da Dronning Elizabeth 2. af Storbritanniens dødsfald medførte, at kampene mod Crystal Palace og Leeds blev udsat.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Det er første gang siden, at Ole Gunnar Solskjær vandt prisen i februar 2019, at en United-manager tager denne hæder. Det er også blot anden gang siden Sir Alex forlod roret, at prisen tilfalder en manager fra Manchester United.

Marcus Rashford er samtidig månedens spiller i Premier League, og det bliver derfor dobbelt op på priser i den røde del af Manchester for september måned.

Sidst klubben vandt begge priser var netop under Ole Gunnar Solskjær for tre år siden, hvor det var også Marcus Rashford, som fik spillernes hæder.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

På søndag tager Erik ten Hag og spillerne hul på en særdeles travl og udfordrende oktober måned, hvor de skal forsøge at ride videre ovenpå de flotte takter fra forrige måned.

 

 

Forrige artikel

Bruno roser Eriksen: Han gør mit spil lettere

Næste artikel

Ten Hag: Vi spiller ikke mod Haaland, vi spiller mod Manchester City

ANNONCE