Everyday life i Manchester

Siden sidste indlæg på bloggen, har der været op- og nedture rent fodboldmæssigt. Jeg er ked af, at jeg fik ret i, at Cardiff away blev en svær opgave, og uafgjort var en skuffelse, når man ser på, hvordan kampene udviklede sig.

Et par dage inden Leverkusen-kampen talte jeg med en af mine venner om, at der ventede en meget svært opgave, og ét point vil være fint. Hvilken kamp og hvilket resultat! Samme ven kaldte bagefter præstationen for den største udebanepræstation i Europa i United-historie. Man kan argumentere for at andre kampe har været større, eller i hvert fald lige så store,  men flot var det i hvert fald.

I skrivende stund er næste kamp Everton hjemme på Old Trafford. Det store fokus kommer selvfølgelig til at ligge på Moyes, idet det bliver hans første kamp mod sin gamle klub. Vores rivaler har overkommelige kampe i midtugen, og derfor skal vi også have tre point mod Everton. Det burde heller ikke være umuligt med Rooneys nuværende form, og med fare for at tage fejl, tror jeg Moyes lader Kagawa starte inde igen, hvilket har fungeret godt de gange, han har gjort det.

Meget af min tid herovre går med at se, tænke eller tale fodbold og selvfølgelig især Manchester United. Min hverdag består dog også af en hel del andre ting.

Jeg tog til Manchester for at få en pause i studiet, men jeg følger dog et enkelt fag på Aarhus Universitet, hvilket er International Law. Pt. går noget af min eftermiddag hver dag på at læse til den eksamen, jeg skal op i til januar.

Old Nags Head

Aftenerne tilbringer jeg nede på pubben, hvor jeg arbejder. Jeg nyder arbejdet og snakken med stamgæsterne. Snakken omhandler ofte Manchester United, men ligeså tit drilleri af de City-fans, der måtte have sneget sig ind. Er der fodbold i fjernsynet, er der som regel en del flere gæster, og så går tiden med at juble eller ærgre sig over resultatet. Det er alt sammen meget hyggeligt.

Alex Ferguson skriver i sin nye bog, at han arbejdede på en pub i et par år imellem sin aktive karriere og sin tid som manager, og det var dér han lærte at tyde og kende mennesker. Det kan jeg, og sikkert mange andre i bar-branchen, godt skrive under på. I løbet af en enkelt aften møder jeg mange forskellige folk, og man lærer efterhånden, hvordan man skal møde dem, hvilket er noget jeg helt sikkert vil tage med mig videre.

Jeg har fået forhandlet en rabataftale i stand med min chef, så alle læsere på OldTrafford.dk for 10 % på øl. Så kom endelig forbi, hvis I er i Manchester og besøg mig på byens næstældste pub til en sludder og en billig øl. Er væggene  prydret med en masse billeder af George Best, nogle af hans mest berømte citater samt et enkelt OldTrafford.dk-halstørklæde, så har du fundet det rigtige sted.

Udover studiet og arbejdet bruger jeg en del timer hver uge på at træne op til Greater Manchester Marathon, som finder sted i april næste år. Jeg har trænet i en måneds tid nu, og er så småt begyndt at løbe længere distancer på små 20km. Jeg finder det noget lettere, at motivere mig selv til at komme ud og løbe, når jeg løbe ud forbi fx Old Trafford eller The Cliff. Uden at fornærme nogle AGF-fans, så er det lidt mere inspirerende end Aarhus’ bakker og en våd tur til Fredensvang og hjem igen. Min store bekymring angående løbetræningen i øjeblikket er dog, om min gamle skade i hælen begynder at røre på sig igen. Da jeg sidste gang trænede op til et maraton, var det dette, der endte med at komme i vejen. Det eneste, der gør ondt i øjeblikket er ømme led og muskler, hvilket vist kun kan tolkes som noget godt. Jeg har ikke tidligere løbet et maraton, og jeg vil elske at skulle gennemføre mit første ved at krydse målstregen på pladsen foran Old Trafford.

Du kan følge mit liv i Manchester i billeder via Instagram, leidesdorff. Her vil der komme billeder fra arbejdet, lejligheden, kampe og alle mulige andre ting, jeg og min kæreste foretager os herovre.

Glædelig jul til alle læsere.

Læs også Andreas’s tidligere indlæg

– En smag af hjemve

– Lever drømmen ud i Manchester

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

U21: Zaha sprudlede mod Blackburn

Næste artikel

Januzaj nomineret til årets unge sportspersonlighed

ANNONCE