U21: Zaha sprudlede mod Blackburn

Mål af James Wilson og Wilfried Zaha sikrede i går Uniteds u21-hold en sejr over Blackburn.

United dominerede kampen igennem opgøret mod Blackburn, og det var kun et spørgsmål om tid før der ville blive scoret. Kun sjældent var Blackburn over midten, og det var kun ganske få gange Sam Johnstone blev testet i United-målet.

Der skulle dog gå næsten 70 minutter af kampen, før det lykkedes for United at score. Wilfried Zaha, der havde spillet en glimrende kamp på venstrekanten, kombinerede sig igennem med Fabio og sendte bolden i nettet.

Scoringen ændrede ikke på kampens billede, og United fortsatte med at angribe gæsternes mål. Kort efter sendte James Wilson så et frispark i nettet, og gjorde det til slutstillingen 2-0. Kun flere fornemme redninger af Blackburn-keeperen forhindrede United i at score flere gange.

Endnu engang var der fuld spilletid til skotske Darren Fletcher, der fortsætter sin fantastiske vej tilbage mod comeback på førsteholdet. Desuden fik både Fabio og Zaha fuld tid i går, og er derfor heller ikke med i onsdagens kamp mod Everton for David Moyes og co.

United u21 2-0 Blackburn u21: Sam Johnstone; Guillermo Varela, Reece James, Tom Thorpe, Saidy Janko (69′ Ben Pearson); Charni Ekangamene, Joe Rothwell, Fabio da Silva, Wilfried Zaha; James Wilson (79′ Andreas Pereira).

Ubenyttede reserver: Pierluigi Gollini, Jack Rudge, Donald Love.

Målscorere:
69′ 1-0 Wilfried Zaha.
78′ 2-0 James Wilson.

Forrige artikel

Scholes: Giggs kan spille som 43-årig

Næste artikel

Everyday life i Manchester

ANNONCE