Strategien har fejlet

Jeg mener ganske enkelt, at United endnu engang er i gang med at fejle markant på transfermarkedet. Endnu engang skyder vi os selv i foden, og mens rivalerne på kløgtig vis opruster, sejler vi bagefter, og er ved at vare i fare for at sende os selv ud i mørket i flere år.

Jeg er helt med på, at det ikke er nemt at hente spillere i et transfervindue hvor 1) der er ny manager på posten, 2) der har været en VM-slutrunde og 3) vi ikke kan tilbyde Champions League i den kommende sæson. Men så skal vi altså heller ikke gøre det vanskeligere at hente nye spillere ind.

Der er bestemt ingen grund til bare at købe for at købe, eller for at tilfredsstille fansene. Men nu er United-truppen i en sådan forfatning, at selv Stevie Wonder kan se, at der er brug for markante forstærkninger, hvis man igen skal tage United seriøst i kampen om mesterskabet.

Lad det være sagt med det samme. Jeg elsker mere end noget andet, at se unge talenter komme op gennem rækkerne og slå igennem på førsteholdet i Manchester United. Det er en del af klubbens kultur, en vigtig del af United og noget der giver lidt ekstra til følelsen for klubben.

Men når klubberne omkring United på fornem vis har forstærket sig markant gennem sommeren, så må vi indse, at United er ved at falde bagefter dem vi kæmper med og mod. Det gik godt under Sir Alex Ferguson, fordi han var et geni, og jeg er sikker på van Gaal er en fantastisk træner, men manden kan trods alt ikke lave mirakler gennem en hel sæson.

Liverpool har ganske vist solgt deres bidske stjerneangriber Suarez, men har oprustet truppen i bredden og købt et par gode spillere. Chelsea har handlet på absolutte øverste hylde i transfermarkedets supermarked, ligesom naboerne fra City har det. Og når selv Arsene Wenger atter er med og har lyst til at handle fornuftigt ind, så er det svært for United.

Vi må indse, at vi bare ikke køber ind fra øverste hylde, mens det er her vores rivaler køber ind fra. Shaw, Herrera og Rojo er bare ikke på niveau med det der handles ind i den blå del af Manchester og i London.

Jeg siger bestemt ikke, at der skal handles navne blot fordi de har et godt rygte, eller at vi skal lave de såkaldte marquee-signings, blot for at sælge trøjer og skabe omtale. Men vi bliver simpelthen nødt til, at hente spillere der her og nu kan gå ind og løfte vores trup op på et niveau, hvor det igen vil give mening at snakke om titler.

Dette er på ingen måde en blog som skal skabe panik efter en skidt kamp mod Swansea. Disse tanker har været der længe, og savnet af kvalitets-indkøb har været der igennem længere tid.

Jeg er så ganske enig med den gode Paul Scholes når denne i dag siger, at United risikerer at ende som Liverpool, og skulle bruge en lang årrække i mørket uden reel chance for at spille med om mesterskabet. Og det håber jeg virkelig aldrig kommer til at ske. Så kom nu ind i kampen United.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ren luft: United har aldrig budt på Di Maria

Næste artikel

Robson maner til ro: Vi har allerede kvalitet

Relaterede artikler
Ralf Rangnick
Gå til siden

Blog: Voksenskældud til Rangnick

Ralf Rangnicks regeringstid i Manchester United er nu over en måned gammel. Alligevel ligner tyskerens hold til forveksling Ole Gunnar Solskjærs, da det var allerværst.
Gå til siden

Gode, gamle Ole: Hvad gik der galt?

Da klubben i sommer forlængede Ole Gunnar Solskjærs kontrakt, var jeg ét stort smil. Flere kloge hoveder på Twitter og…
Total
0
Share