Ronaldo beskylder medier for at lyve: Sandheden vil komme frem

I et Instagram-opslag kalder Cristiano Ronaldo den seneste tids skriverier om ham for “løgn”. Han siger, at han sandheden vil komme frem indenfor nogle uger.

Meget er blevet skrevet om Cristiano Ronaldo de seneste par uger.

Skriverier, som portugiseren nu langer kritik efter i en kommentar på Instagram.

– De vil kende sandheden, når de interviewer om nogle uger, skriver Ronaldo i en kommentar på opslaget.

I opslaget, der kommer fra en fanprofil, refereres der til en artikel om, at Atletico Madrids cheftræner, Diego Simeone, er interesseret i at hente stjerneangriberen.

Ronaldo skriver yderligere:

– Medierne lyver.

– Jeg har i en notesbog de seneste måneder noteret over 100 historier, hvoraf kun fem af dem er sande, lyder det fra United-stjernen.

Flere medier, herunder The Athletic og Sky Sports, rapporterer om, at portugiseren vil væk fra Manchester United, fordi klubben ikke kommer til at spille Champions League i denne sæson.

Den seneste uge er der berettet om, at portugiseren går rundt i et dårligt humør på Carrington, hvor holdet træner, og at han spiser alene i klubbens kantine. En adfærd, som flere i klubben angiveligt er bekymrede for kan gå ud over de øvrige spilleres moral.

I et opslag på Twitter har Manchester United-legende og kommentator Gary Neville opfordret Ronaldo til at stå frem nu.

– Hvorfor skal verdens bedste spiller nogensinde vente to uger med at fortælle United-fansene sandheden? Stå frem og tal. Klubben er i en krise og har brug for ledere til at lede. Han er den eneste, der kan gribe fat i nakken på denne situation, skriver Neville.

Mens Ronaldo angiveligt ønsker at forlade klubben, så har manager Erik ten Hag offentligt afvist at sælge ham. Tirsdag skrev Manchester Evening News, at Ten Hag i nogle uger nu har været klar til at sælge portugiseren, men at hovedaktionæren i klubben Joel Glazer ønsker at beholde ham af kommercielle årsager.

Cristiano Ronaldo har kontrakt med Manchester United frem til næste sommer.

Forrige artikel

Manchester Evening News: Maguire bliver sandsynligvis bænket mod Liverpool FC

Næste artikel

Kilder: Århundredets aftale kunne være i gang.

ANNONCE