Kilder: Århundredets aftale kunne være i gang.

Den måske mest forhadte familie i den røde del af Manchester, Glazer-familien, kan måske være fortid som klubbens ejere inden for de næste par år.

Presset er der. Medier, legender, iagttagere og ikke mindst fans af Manchester United betvivler i højere og højere grad Glazer-familiens evner og motivation for at drive klubben. Gary Neville er en af de klubpersonligheder, der har luftet sin utilfredshed mest og i denne uge har han igen været ud med riven efter ejerne:

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Du kan ikke bebrejde den enkelte spiller eller manageren, du er nødt til at se på toppen nu.

– Der er en familie derovre i Amerika, som bogstaveligt talt lader deres ansatte tage alle slagene for dem, og det er utilgiveligt. Joel Glazer skal på et fly i morgen til Manchester, og begynde at lede problemerne væk fra klubben og fortælle alle, hvad fanden hans plan er, opfordrer Neville på Sky Sports.

Avisen Independent bringer i dag håb til alle de utilfredse fans og hævder, at mindst tre konsortier tager tilløb til et formelt bud på Manchester Unted, i den tro, at Glazers ville sælge klubben for 6 mia. dollars, hvilket svarer til svimlende 44 milliarder kr. Til sammenligning betalte Todd Boehly 5,2 mia. dollars, svarende til cirka 38 mia. kr., for Chelsea i maj.

I følge avisen har der siden maj været møder mellem børsmæglere og investorer, de det fornemmes, at Glazer-familiens holdning til klubben er ændret, hvilket har fået mange til at spekulere i klubbens tilgængelighed. I industrien siges det, at århundredets aftale kunne være i gang.

En række kilder fra industrien insisterer på, at den største overtagelse i den globale sportshistorie er en stor mulighed inden for det næste 12 til 24 måneder.

– Mens Glazers tidligere har været tilbageholdende for at modtage tilbud, spekuleres der i om en række faktorer har haft indflydelse på deres ændrede holdning, skriver The Independent.

Det amerikanske medie Bloomberg, der er en pendant til Børsen i USA skriver, at man i Glazer-familien har haft indledende møder omkring frasalg i forskellige størrelser. Glazer-familien er efter sigende ikke klar til at afstå hele klubben og selvom diskussionerne er i gang, er det ikke ensbetydende med, at et reelt salg sker.

Til trods for klubbens forfærdelige start på sæsonen steg United-aktierne i dag på det amerikanske aktiemarked med hele 7,6% i den tidlige handel i New York. Om Elon Musks tweet om, at han ville købe Manchester United, der så senere viste sig at være en joke, har spillet ind er svært at vurdere, men det har uden tvivl skabt opmærksomhed på klubbens situation.

Én, der har skabt opmærksomhed om sin position, er den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton, der i et interview med ITV News, udtaler sig som sit projekt om at købe klubben:

– Det er mindre milliardærer, som jeg har talt med i tre til fire måneder nu, sagde Knighton til ITV News og uddybede:

– Vi er ikke den store Sir Jim Ratcliffe (næstrigeste mand i England og stor fan af Manchester United red.). De ressourcer har vi ikke. Vi er ikke en nationalstats fond, der har olieindtægter på to milliarder om dagen.

For Knighton har pointen med at komme frem været, at nogen bliver nødt til at gøre noget:

– Hvis vi kan få den store Sir Jim frem for at købe Manchester United, vil mit konsortium juble, fordi så har vi opnået det, vi gerne ville.

– Vi vil  godt selv afgive et bud med vores eget konsortium, men vi har ikke ressourcerne til rådighed til at gøre alt, det der er nødvendigt, siger Knighton ærligt i sit interview.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Ronaldo beskylder medier for at lyve: Sandheden vil komme frem

Næste artikel

Tiltagende rygter: United forsøger sig efter Casemiro og Pulisic

Relaterede artikler
Gå til siden

Martinez: Jeg er ligeglad med kritik

Vores adrætte argentiner er for nyligt blevet spurgt ind til, hvad han mener om hans kritikere, og deres bemærkninger om hans højde - noget han ikke skænker mange tanker.
ANNONCE
Total
1
Share