1. december: Gudemål og morsomt interview

Det er december måned. Traditionen tro markerer OldTrafford.dk det med en julekalender. I år vil vi frem mod den 24. december rangere de trøjer med flotteste design og mest betydning siden sæsonen 2003/04.

Så ramte vi officielt december måned og det betyder at Oldtrafford.dk’s årlige juletradition vender tilbage.

I dette års julekalender, har vi på redaktionen udvalgt de 24 mest interessante trøjer siden 03/04-sæsonen, målt på både historisk betydning, men også på baggrund af trøjens design og udseende.

Vi åbner decembers første låge med en en trøje fra 17/18-sæsonen – nemlig 3.-trøjen.

Om trøjen:

Den sølvgrå trøje er måske ikke den United-trøje de fleste tænker tilbage på for en fantastisk sæson. Tværtimod vil flere United-tilhængere måske snarer huske den som endnu en trøje fra de trofæløse sæsoner, hvor klubben var fyldt med lejesvende og spillere, der følte sig større end klubben.

Men på trods af dette skal man huske på at trøjen trods alt blev taget i brug i samme sæson som Manchester United afsluttede på 2.-pladsen i en sæson hvor vinderen Manchester City rammer hele 100 point på én Premier League-sæson.

Trøjen vi på reaktionen har valgt til at åbne decembers første låge, er dog en trøje som vi hverken har set før eller efter den blev sat i produktion. Trøjen er udført i et helt monokromatisk finish i udelukkende grå nuancer, mens en lille detalje man ikke ser med det samme er et prik-mønster der afbilleder ‘The United Trinity’ eller ‘The Holy Trinity’ som den også kaldes.

The United Trinity refererer til United-trioen George Best, Denis Law og Sir Bobby Charlton som alle bidrog til at sikre klubbens første ‘European Cup’-titel aka. Champions League i 1968. Billedet på maven afspejler selvfølgelig statuen som står ude foran Old Trafford.

Bedste minde og den første spiller vi tænker på:
Det er ingen hemmelighed at mange kan se kæmpe-stjerner som Paul Pogba og Alexis Sanchez i mange af trøjerne fra Mourinho-æraen. Men den spiller som vi på redaktionen husker denne trøje allerbedst for er den serbiske Nemanja Matic. I foråret spiller Manchester en Premier League-kamp mod Crystal palace som United vinder 3-2 takket være et guddommeligt langskud fra Nemanja Matic i tillægstiden. Et klassisk “Hold my beer”-mål, der samtidig bliver kåret til ‘Årets Manchester United-mål – 17/18’.

Efter kampen vil nogen måske kunne huske det morsomme interview, hvor Nemanja Matic bliver en smule udfordret på sit engelske, da intervieweren spørger Matic, hvorvidt han “… deliberately tried to curve the ball around the keeper?“, hvorefter Matic forsigtigt tager en 50/50-chance og svarer “no?“. Et sjovt øjeblik som er ét af de små guldkorn fodbolden en gang imellem giver os.

Du kan se 3-2 kampen og Matic’s mål herunder: (Klik på linket for at se videoen)

Forrige artikel

Podcast: VM PAUSE-SPECIAL om Ronaldo exit og klubsalg

Næste artikel

Serie: Historien om 7-tallet - George Best

ANNONCE