12 millioner retur til Chelsea

Selvom det nu er ved at være tre år siden farcen begyndte og spilleren forlængst er skiftet til sin nye klub, så er der fortsat liv i en af de mest…

Selvom det nu er ved at være tre år siden farcen begyndte og spilleren forlængst er skiftet til sin nye klub, så er der fortsat liv i en af de mest spetakulære spillerhandler nogensinde.

Manchester United kan nemlig nu risikere at skulle betale de 12 millioner pund tilbage til Chelsea for nigerianeren John Obi Mikel, hvis Lyns tidligere direktør Morgan Andersen bliver kendt skyldig i at have forfalsket Mikels kontrakt.

Retsagen mod Andersen kører i øjeblikket i Norge og ventes at vare 2 uger, skriver The Times.

Sagen tager sit udgangspunkt i at Manchester United i april 2005 præsenterede John Obi Mikel som ny United-spiller på et pressemøde i Osloklubben, hvor han indtil da havde spillet.

Men få dage senere meldte den nigeriaske fodboldagent John Shittu, at han havde rettighederne over Mikel og at han aldeles ikke havde solgt ham til United, men til Chelsea.
Herefter gik der mafiametoder i sagen, hvor Shittu blandt andet blev beskyldt for at bortføre midtbanespilleren.

Flere måneder senere indgik alle parter et forlig, hvor Mikel endte i Chelsea, som tilgengæld betalte Manchester United 12 millioner pund og Lyn 4 millioner pund.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fergie: Typisk med endnu et PL-hold

Næste artikel

Ingen flybillet til Fletcher

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share