Fergie: Typisk med endnu et PL-hold

Manchester United er atter løbet ind i et Premier League-mandskab i den mest prestigefyldte cup-turnering i verden. Denne gang er det Harry Redknapps…

Manchester United er atter løbet ind i et Premier League-mandskab i den mest prestigefyldte cup-turnering i verden. Denne gang er det Harry Redknapps mandskab fra Pompey, Portsmouth, der gæster Old Trafford.

I et interview med ManUtd.com antydede Sir Alex Ferguson, ligesom da de havde trukket Arsenal, at det vist ikke er helt tilfældigt, at United bliver ved med at trække hold fra den bedste række i England:

”Vi har hjemmebanefordel, så det er i bund og grund lige meget, hvem vi trækker. Men det er typisk, at vi igen skal møde et Premier League-hold!”

Den 66-årige skotte fortsætter dog med at fortælle, at hvis holdet kan fortsætte de gode takter fra tidligere i turneringen, hvor både Tottenham og senest Arsenal fik ørerne i maskinen på Old Trafford, har de gode chancer for at avancere til semifinalen:

”Det gode ved FA Cup-kampe er dog, at udeholdet altid har flere fans med end normalt, hvilket skaber en helt speciel atmosfære. Vi har spillet to fantastiske kampe i de foregående runder mod henholdsvis Tottenham og Arsenal, så vi kan forhåbentlig fortsætte de gode takter.”

Sidst de to hold tørnede sammen i turneringen vandt United 2-1 efter en pragtpræstation af Wayne Rooney.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Olympique Lyon – Manchester United

Næste artikel

12 millioner retur til Chelsea

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share