18. dec: Ronaldos frisparksprojektil mod Portsmouth

Redaktionen på OldTrafford.dk bruger julen som undskyldning til at kåre de 24 bedste Manchester United-mål i vores hjemmesides levetid – altså siden år 2003. En umulig opgave. Men ikke desto mindre har vi gjort det, og i dag afslører vi det 7. bedste.

Cristiano Ronaldo var et ikon i Manchester United, og nogle vil endda sige, at han er den bedste spiller, der nogensinde har trukket den røde trøje over hovedet. Hans legendestatus i United skyldes i høj grad hans fuldstændigt blændende 2007/2008-sæson. Portugiseren var på alles læber, da han scorede vanvittige 42 mål i 49 kampe, hvilket gjorde ham til topscorer i både Premier League og Champions League, som begge blev vundet af United. Dagens julekalenderlåge gemmer på et af Ronaldos smukke mål i United-trøjen.

I januar 2008 havde United besøg af Portsmouth og kom tidligt foran takket være Ronaldo, som så mange gange tidligere i sæsonen. Efter blot 12 minutter var kampen lukket. Ronaldo blev nedlagt af den tidligere Arsenal-forsvarer Sol Campbell og tog sig selvfølgelig selv af frisparket – portugiseren havde udviklet sig til en farlig frisparksskytte i de senere år. Øjeblikket efter havde Ronaldo scoret sit nok bedste frisparksmål i karrieren.

”Ingen målmand i verden redder det skud,” var manager Sir Alex Fergusons vurdering efter kampen, og han havde nok ret. Fra 25-30 meters afstand hamrede Ronaldo bolden afsted mod mål. Ofte sad Ronaldos frispark ikke nødvendigvis yderligt, men røg i mål på grund af deres fart og svirp i luften, men dette frispark havde det hele. Sparket fløj ind med utrolig fart og var klistret op af både stolpe og overligger. Fantastisk kraft. Utrolig præcision. Skuddet kunne simpelthen ikke sidde bedre, og målmand David James nåede ikke engang at flytte sig.

Se Ronaldos fuldstændigt vanvittige frispark her:

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Startopstilling: Martial, Rashford og Greenwood med fra start

Næste artikel

United knækkede Colchester efter pausen

ANNONCE