United knækkede Colchester efter pausen

Manchester United scorede alle tre mål i anden halvleg, da de spillede sig i Carabao Cup-semifinalen med en 3-0-sejr over League 2-mandskabet Colchester United.

Onsdag aften var Manchester United storfavoritter, da de hjemme på Old Trafford fik besøg af League 2-mandskabet Colchester. Med en skuffende 1-1’er i bagagen mod Everton skulle United forsøge at rejse sig og spille sig i semifinalen af Carabao Cup.

United tog initiativet fra start og havde bolden i stort set hele første halvleg. Den første store chance stod Marcus Rashford for, da angriberen sparkede et frispark mod mål. Forsøget slog i luften, men keeperen fik blokeret forsøget og samlede selv en farlig ripost op.

Selvom United havde bolden meget, havde de svært ved at skabe de helt store chancer. Det lykkedes dog omkring midtvejs i første halvleg, da Rashford var løbet i dybden. Bolden kom over skulderen på Rashford, der forsøgte at first-time bolden i nettet, men timingen kiksede, og den ellers bedste chance før pausen løb ud i sandet.

Første halvleg endte målløs efter 45 minutters spil på Colchesters banehalvdel. Boldbesiddelsen sagde 80-20 i Uniteds favør, og hjemmeholdet havde også flest forsøg. Skuffende nok var Colchester-keeperen dog kun blevet testet én gang, og derfor var det ikke helt overraskende, at der stod 0-0.

Det blev der lavet om på fem minutter efter pausen. Colchester kom op på Uniteds banehalvdel for en sjælden gangs skyld, men Romero greb et forkølet forsøg. Derfra gik det stærkt. Romero kastede bolden ud til Matic, der vendte rundt og slog bolden langt efter Rashford, der var alene på venstrekanten. Rashford driblede ind i feltet, forbi et par forsvarsspillere og bankede så bolden i nettet til 1-0. Flot scoring af Rashford og forløsning på Old Trafford.

Fem minutter senere var kampen lukket. Mason Greenwood blev sendt mod baglinjen og slog bolden hårdt ind i feltet. Ved bagerste stolpe kunne Colchester-forsvareren Ryan Jackson ikke komme ud af vejen og sendte bolden i eget net, og så førte United med 2-0.

Målene fik i den grad åbnet op for Colchester-defensiven, og efter 60 minutter kom United foran med tre. Mata slog en perfekt bold til Rashford, der var løbet i dybden. Rashford lagde bolden på tværs til Martial, der lagde bolden i nettet til 3-0.

Derfra var sejren aldrig i fare, og United havde også masser af fine muligheder for at komme foran med flere mål. Tættest på var Harry Maguire, der headede på mål efter et hjørnespark. Colchester-keeperen fik dog sat en stopper for, hvad der ville have været Maguires første United-mål.

Der blev ikke scoret mere, og United vandt kampen med 3-0 og var dermed klar til semifinalen i Carabao Cup.