2 talent-udlejninger og et muligt skifte

Alan Tate, 21-årig centralforsvarsspiller fra Manchester Uniteds reservehold, er blevet sat i forbindelse med walisiske Swansea.

Det er ikke første gang, at Tate er i forbindelse med Swansea, for han har 2 gange været lejet ud til Swansea. Det ene af opholdene, som stadig står på, var bl.a. sammen med et andet United-talent, nemlig Daniel Nardiello, som i dag befinder sig i Barnsley på en lejekontrakt.

Dette lejeophold ser ud til at blive til en permanent aftale mellem klubberne, og dermed vil Tate skifte til Swansea, hvis rygterne, som Manchester Evening News har opsporet, holder stik.

1 United-spiller og en ung kending forenes midlertidigt

Paul Rachubka, som er en ung kending fra Manchester Uniteds reserve mandskab, og angriberen Neil Wood fra Manchester Uniteds reservehold forenes i den engelske klub Burnley.

De er begge blevet lejet ud fra deres klubber i 1 enkelt måned til at starte med, dog kan aftalen forlænges med 3 måneder, hvis spillerne er opsat på dette.

Endnu en United-spiller bliver lejet ud

Manchester Uniteds venstreback-spiller, Paul Tierney, er blevet lejet ud til Colchester på en 1 måned lang lejeaftale.

Paul Tierney har kun haft en enkelt optræden på Manchester Uniteds førstehold i denne sæson, og det var i kampen mod West Brom tidligere på sæsonen i Carling Cuppen.

Forrige artikel

Solskjær prøver endnu en gang at blive klar

Næste artikel

Ruud van Nistelrooy har underskrevet ny kontrakt

ANNONCE