Ruud van Nistelrooy har underskrevet ny kontrakt

Den 27-årige angriber har underskrevet kontrakten i kølvandet på Sir Alex Fergusons nye løbende 1 års kontrakt. Ruud van Nistelrooys nye kontrakt vil binde van Nistelrooy til han bliver 32.

”Vi er henrykte for at få Ruud underskrift på den nye kontrakt. Det viser klubbens ambition om at beholde de bedste. Ruud har knust alle tidligere rekorder siden han kom.”

”Ruud har bevist, at han er et fantastisk køb, og hans kontraktforlængelse er fantastiske nyheder for klubben og for fansene.” sagde Sir Alex Ferguson til den britiske presse. Skotten forlængede selv sin kontrakt igår.

Van Nistelrooy har vundet mange United-fans’ hjerter siden han ankom i juli 2001. I det første 129 kampe han har spillet for United er det blevet til hele 98 mål.

”Jeg er glad for at betro min fremtid til klubben. Jeg er blevet meget glad for Manchester United, fansene er fantastiske. Jeg har haft nogle fantastiske stunder her, men jeg vil fortsætte med at give klubben det bedste, og jeg ser frem til ny udfordringer på grønsværen.” sagde van Nistelrooy, som har villet vente med at skrive under, til Sir Alex Fergusons kontraktforlængelse var kommet i orden.

Forrige artikel

2 talent-udlejninger og et muligt skifte

Næste artikel

Magniers villa angrebet

ANNONCE