2 United-spillere i biluheld

2 Manchester United-spillere blev idag involveret i et biluheld, hvilket har gjort, at klubben udsætter aftenens reserveholdskamp imod Birmingham.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

De to spillers navne er ikke offentligjort, endnu ved man blot, at den ene blev fragtet til hostipitalet med helikopter, mens den anden var uskadt i uheldet som skete nær Uniteds træningsanlæg, Carrington, efter middagstid.

United udsendte her til aften en pressemeddelse, hvor klubben fortæller, at de to spillere var involveret i et alvorligt uheld, og samtidig har man fornuftigt nok valgt at udsætte aftenens kamp.

OldTrafford.dk vil selvfølgelig holde sitet opdateret med det seneste nyt i sagen, som blot sker 5 måneder efter, at United mistede deres unge talent, Jimmy Davis, i en tragisk bilulykke på en motorvej.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Begge klubber afviser transfer

Næste artikel

Callum Flanagan og Phil Marsh

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share