23. december: Ronaldos tordenskud fra 35 meter

Redaktionen på OldTrafford.dk bruger julen som undskyldning til at kåre de 24 bedste Manchester United-mål i vores hjemmesides levetid – altså siden år 2003. En umulig opgave. Men ikke desto mindre har vi gjort det, og i dag afslører vi det 2. bedste.

Han er blevet nævnt før på vores rangliste over de 24 bedste mål klubben siden grundlæggelsen af Oldtrafford.dk. Faktisk er han blevet nævnt tre gange før, og nu er han her atter igen. Med sit fjerde mål er Cristiano Ronaldo den spiller, der figurer flest gange på vores rangliste. Og det er der en grund til.

Ronaldo gik igennem en sublim tid i United. Ikke blot på grund af hans overdådige tekniske kvaliteter og utallige scoringer, men også på grund af hans evne til at rejse sig i de store anledninger i form af kampafgørende genialiteter.

Det skete, da United gæstede Porto i returkampen af kvartfinalerne i Champions League tilbage i april 2009. Første kamp på Old Trafford var endt 2-2, hvorfor United var tvunget til at bringe sig selv på måltavlen i Porto for at avancere. Og der skulle ikke gå lang tid.

Efter blot seks minutter modtager Ronaldo bolden 35 meter fra mål, og uden at se sig omkring, er portugiseren fast besluttet på, at der skal sparkes på kassen. Hvad der ligner naivitet og storhedsvanvid, forvandler sig – med lynets hastighed – til en genistreg af dimensioner. Ronaldos spark viser sig at være et tordenskud, der buldrer gennem vinden og efterlader Portos målmand chanceløs. Hold da fest for en scoring, der på mange måder opsummerede, hvad Ronaldo var i stand til i sin United-karriere.

United, som forsvarende Champions League-mester, avancerede sig til semifinalerne på målet af Ronaldo. Et par måneder efter fik Ronaldo opfyldt sin drengedrøm om at spille i Real Madrid, men sikke en spiller han var. Tak for alt.

Du kan se den vanvittige scoring her:

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Solskjær forsvarer De Gea efter brøler

Næste artikel

Bruce: Skuffede United-spillere er skidt for Newcastle

ANNONCE