Bruce: Skuffede United-spillere er skidt for Newcastle

Steve Bruce udtaler til Newcastle Uniteds hjemmeside, at han anser Uniteds seneste nederlag til Watford som et faresignal forud for de to klubbers indbyrdes opgør på Boxing Day den 26. december.

Boxing Day venter lige om hjørnet, og dagen byder blandt andet i år på et opgør mellem United og Newcastle på Old Trafford.

“De Røde Djævle” skuffede fælt forleden, da klubben måtte tage hjem fra Watford med et 2-0-nederlag. Anderledes godt er det gået i Newcastle-lejren på det seneste, hvor det er blevet til ni point i de seneste fire kampe.

Newcasltes manager, Steve Bruce, antyder dog, at han ikke nødvendigvis ser Uniteds seneste nederlag som en god ting med tanke på det opgør, der venter.

– Manchester United var ikke på sit bedste, men det skyldtes også, at Watford var fremragende. De (United, red.) vil være skuffede efter det, der skete i går, og det vil være et faresignal for os, har Steve Bruce blandt andet udtalt til Newcastles hjemmeside.

– Det dårlige resultat betyder, at de vil komme ud og forsøge at rette op på det. Det er i klubbens DNA. Tag ikke fejl: Når man tager til Old Trafford, skal man spille godt, være modig med bolden og være en trussel.

Bruce er dog, til trods for de farersignaler, der, ifølge den engelske manager, ligger og lurer, fortrøstningsfuld forud for opgøret. 

– Vi vil komme til at nyde udfordringen, og vi slog dem jo for nogle uger siden. Lad os se, om vi også kan gøre det på Old Trafford. De har nogle gode spillere, og derfor skal vi spille op til vores bedste og prøve at få noget med. Vi er selvtillidsfyldte.

Boxing Day i Premier League skydes i gang den 26. december klokken 13:30, når Tottenham tager imod Brighton. Kampen mellem United og Newcastle begynder klokken 18:30.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

23. december: Ronaldos tordenskud fra 35 meter

Næste artikel

24. december: Rooneys ikoniske saksespark mod City

ANNONCE