3. dec: Vind den nye bog “Feltherrer”

Tredje låge af OldTrafford.dks julekalender byder på en ny portrætbog af 20 store trænere i international fodbold.

Velkommen til OldTrafford.dk’s julekalender, hvor du hver dag frem til jul kan vinde mange spændende præmier og samtidig deltage i lodtrækningen om en signeret Anders Lindegaard-trøje, som han selv har båret i kamp.

Konkurrencen

Svar på dagens spørgsmål og du deltager i konkurrencen om dagens præmie. Hver dag du deltager får du et lod til lodtrækningen af Lindegaard-trøjen.

Gårsdagens vinder blev Steffen Danielsen fra Ejstrupholm.

 

Dagens præmie

Feltherrer

Bag ethvert stort fodboldhold står en stor træner. Og bag enhver træner gemmer der sig (mere end) en god historie. I Feltherrer portrætteres 20 af de største trænere, der hver især har formet fodbolden i deres eget billede. Nogle har stået fadder til nye idéer. Andre har inspireret generationer af efterkommere, mens atter andre er vandret fra trofæ til trofæ. Ofte med en diktators hårde næve, men lige så tit med en næsten faderlig kærlighed til spillerne. Feltherrer er fodboldhistorie fortalt igennem de store enere. Af fem forfattere, der er førende inden for hvert deres felt.
Præmiersponsor: People’s Press

  • For at vinde skal du “synes godt om”/”like” OldTrafford.dk på Facebook
  • Ved at deltage giver samtidig OldTrafford.dk lov til at sende nyhedsbrev til dig, såfremt dette bliver lavet i fremtiden. (Vil nemt kunne frameldes og vil ikke blive brugt til reklamer)
Forrige artikel

Shawcross afviser Manchester United

Næste artikel

Fergie: Mourinho kan afløse mig

ANNONCE