7.000 flere sæsonkort

Manchester United oplyste i dag at de vil hæve antallet af sæsonkort på Old Trafford. Manchester Uniteds udvidelse af Old Trafford for over 450 mio….

Manchester United oplyste i dag at de vil hæve antallet af sæsonkort på Old Trafford.

Manchester Uniteds udvidelse af Old Trafford for over 450 mio. kroner betyder nemlig at de nu har mulighed for at hæve antallet af sæsonkort.
Dermed vil antallet blive Englands klart største. Over 50.000 af Manchester Uniteds tilskuerpladser vil fra næste sæson være sæsonkortpladser.

Sæsonkortene vil blive tilbudt til Uniteds ONE United-medlemmer til foråret.
I sidste sæson satte klubben også flere sæsonkort til salg. Disse blev også tilbudt til One United-medlemmer, dog med det kriterie at man skulle have ansøgt om billet til 50 af Uniteds kampe indenfor de sidste 2 år for at kunne ansøge.
Det endte dog med at flere og flere fans blev direkte kontaktet af Manchester Uniteds billetkontor, som ikke kunne forstå hvorfor de ikke have ansøgt.

De nye sæsonkort vil være den største udvidelse af dem siden åbningen af North Stand tier 3 tilbage i 1996.

Manchester United står overfor store problemer med at afsætte billetter til specielt de europæiske hjemmekampe. I midtugens kamp imod Lille var der over 7.000 tomme pladser og derfor har mange ventet med spænding på hvordan Manchester United ville håndtere de nye pladser den kommende sæson.

Men nu ser det altså ud til at klubben prøver at tage hånd om dette ved at tiltrække faste kunder (sæsonkortholdere) fremfor løse kunder.

Med udvidelsen, så vil antallet af billetter til ONE United-medlemmer også efter salget af de nye sæsonkort være det samme.

Manchester United har ikke oplyst hvor meget de nye sæsonkort vil komme til at koste.

Forrige artikel

Davids var tæt på United

Næste artikel

Fergie: Giggs svær at undvære

ANNONCE