Davids var tæt på United

Sir Alex Ferguson var dengang stærkt interesseret i den unge midtbaneterrirer fra Ajax, og en handel var da også så tæt på en afslutning, at Davids…

Sir Alex Ferguson var dengang stærkt interesseret i den unge midtbaneterrirer fra Ajax, og en handel var da også så tæt på en afslutning, at Davids snakkede med Fergie.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

“Det var meget tæt på. Jeg har aldrig haft en så god snak med en manager, som jeg havde med Ferguson dengang,” fortæller Davids.

Om det er fordi han var så tæt på selv at blive en del af Manchester United, skal ikke kunne siges, men i hvert fald går den tidligere Juventus- og Milan-spiller imod strømmen og hylder United før lørdagens opgør. Ifølge Davids er det fortsat dem og ikke Chelsea, som andre hold ser op til.

“Alle hold ser op til Manchester United. Chelsea er ved at skabe sig en historie, men Manchester United har haft succes over flere år, og lige meget hvilket hold du spørger, så vil de gerne have en lignende historie.”

“Det, jeg er mest imponeret over ved United, er det store hjerte alle spiller med. De viser det altid i de store kampe. Jeg har altid selv været sådan og det ligger simpelthen i Manchester United, blandt andre takket være en mand som Roy Keane,” mener Tottenhams hollandske stjerne.

Forrige artikel

Mickey indrømmer: Glazer har lagt pres på os

Næste artikel

7.000 flere sæsonkort

ANNONCE