7. december: Carricks fuldtræffer i Roma-afklapsningen

Redaktionen på OldTrafford.dk bruger julen som undskyldning til at kåre de 24 bedste Manchester United-mål i vores hjemmesides levetid – altså siden år 2003. En umulig opgave. Men ikke desto mindre har vi gjort det, og i dag afslører vi det 18. bedste.

Hvis jeg siger Michael Carrick, hvad siger du så? Du siger formentlig hårdt arbejde, eminent spilforståelse og fantastiske afleveringer. Men drømmemål? Det er, hvis du spørger mig, ikke ligefrem noget, man associerer med Michael Carrick. Alligevel var det dog tilfældet, da han smadrede kuglen i nettet mod AS Roma. Men hvad skete der?

Vi skrev år 2007. Stedet var Old Trafford. Manchester United befandt sig omtrent midt på Romas banehalvdel. Cristiano Ronaldo havde bolden på højrekanten og fik den sendt ind i midten af banen, hvor Michael Carrick stod klar til at modtage bolden. I sådan en situation ville man formentlig formode, at Carrick sendte bolden videre til en anden offensivspiller, der var en mere effektiv afslutter. Det blæste han dog på.

Carrick tog ét retningsbestemt træk mod sit foretrukne højreben og hamrede mod kuglen så flot, som han havde lært, og ind bag Roma-keeperen gik bolden, uden at sidstnævnte overhovedet nåede at bevæge sig. Om dét skyldes, at han var overrasket over, at Carrick tager chancen fra 30 meter eller at skuddet var helt fænomenalt, vides vel ikke med sikkerhed.

Det, der ifølge os er sikkert, er, at Michael Carricks fuldtræffer var det 18. flotteste mål, Manchester United har scoret siden 2003, og det var i hvert fald det flotteste mål, United scorede i afklapsningen af AS Roma i dén Champions League-slutspilskamp. 

Og måske gør den ovenstående pointe Michael Carricks mål smukkere. Men hvad gør det egentlig? Michael Carrick ramte bolden lige præcis, som den skulle rammes, i en kamp, hvor alle bolde blev ramt perfekt. Og det er vel egentlig noget, vi romantiserende United-fans bør skule imod i lavkonjukturtider som disse.

Se Carricks flotte mål herunder:

 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Optakt: Lokalbraget på Etihad

Næste artikel

Startopstilling mod City: Martial tilbage på toppen

ANNONCE