AaB-målmand fik et vellykket ophold i United

Kenneth Stenild er ved at blive en af Danmarks mest kendte målmænd.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Måske ikke i Danmark, men hos de engelske storklubber har navnet sat sig fast, efter han i sommers fik sit store gennembrud i ungdomsturneringen Foyle Cup i Nordirland.
Her holdte den 16-årige målmand buret rent i alle kampene, og AaB vandt dermed turneringen med en samlet målscore på 18-0.

Dermed havde et nyt navn sat sig fast hos de engelske talentspejdere.

Ifølge AaB så er Manchester United, Arsenal, Aston Villa, Bolton, Southampton, West Ham, West Bromwich og Tottenham interesseret i den unge målmand, men det er først og fremmest Arsenal og Manchester United, som Stenild satser på.
Samtidig har også tyske Bayern München vist interesse for spilleren.

Den nordjyske målmand har netop været på træningsophold hos Manchester United, som foregik så vellykket, at han er blevet tilbudt at komme tilbage i december måned.

“I Manchester trænede vi meget med fødderne, mens Lars Høgh(AaBs målmandstræner red.) sørger for at træningen er meget mere afvekslende,” fortæller Kenneth Stenild til AaBs hjemmeside.

Kenneth Stenild rejser idag til London for at besøge Arsenal.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Gill: United vil ikke blive solgt

Næste artikel

Howard giver Fergie dilemma

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share