Gill: United vil ikke blive solgt

Der blev idag holdt general forsamling i Manchester United PLC, hvor Shareholders United(SU) mødte med store bekymringer om klubbens fremtid.

Klubben har nemlig, igennem efteråret, været sat i forbindelse med mange nye ejere, som alle skulle være interesseret i at overtage klubben fuldstændigt, som det er set i London hos Chelsea FC.

Men på dagens generalforsamling kunne klubbens nye direktør, David Gill, slå fast, at klubben ikke er interesseret i at få en “Sugar-daddy” som ejer.

Det samme slog klubbens formand Roy Gardner fast:
“Vi er ofte i kontakt med vores største investorer og har ikke modtaget nogle tegn på at de var andet end langsigtede investorer,” forsikrede Roy Gardner og fortalte desuden, at klubben ikke har modtaget nogen tilbud på en overtagelse af klubben.
Vi har ikke modtaget nogen tilbud af nogen art, der skulle medføre en overtagelse af klubben.
Vi gør alt hvad vi kan for at forstå vores investorers intensioner.”

Dette vakte selvfølgelig glæde hos Shareholders United, hvor organisationens talsmand havde følgende at sige:
“Vi er glade for, at klubformand, Roy Gardner, havde taget vores forslag til sig om at bygge en stærk og magtfuld uafhængig supporter organisationtil at beskytte klubbens uafhængighed og samtidig har bedt os om at komme med alle måder bestyrelsen kan hjælpe os på,” fortæller Oliver Houston til PA.

Nægtede at svare på spørgsmål angående Edwards

Oliver Houston var dog dybt skuffet over, at bestyrelsen nægtede at svare på spørgsmål om ansættelsen af den tidligere klubdirektør, Martin Edwards, som ærespræsident.

“Det var, ærlig talt, uacceptabelt.
Det er en ubetalt post og er uden nogen form for magt, men det er en meget special rolle. Han er gallionsfiguren for hele vores fodboldklub.
Vi mener ikke det er særlig fornuftigt at putte klubbens omdømme i hænderne på en, som konstant har svigtet fansene,” fortæller Houston, og hentyder til de mange skandaler, som Edwards havde i sin regeringstid på Old Trafford, ligesom han i 1998 sagde ja til at sælge klubben til Robert Murdoch.
Et træk som klubbens fans aldrig vil tilgive.

Forrige artikel

Chelsea planlægger angreb på United

Næste artikel

AaB-målmand fik et vellykket ophold i United

ANNONCE