Adu må vente på afgørelse

Fredag havde Adu sidste “arbejdsdag” på Carrington i denne omgang, og om han nogensinde vender tilbage bliver det ikke afgjort lige med det samme. Sir…

Fredag havde Adu sidste “arbejdsdag” på Carrington i denne omgang, og om han nogensinde vender tilbage bliver det ikke afgjort lige med det samme.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sir Alex Ferguson, der hovedsagligt har ladet Adu træne med ungdomsholdet, roste den unge amerikaners indsats. Men der er intet United kan gøre i forsøget på at sikre sig en kontrakt med ham allerede nu, da han først kan skrive under når han bliver 18 næste sommer. Derfor er der ingen grund til at tage beslutninger nu.

“Adu har gjort det fint. Han er en talentfuld spiller, men vi kan ikke gøre så meget med ham lige nu. Grunden til, vi hentede ham hertil, var primært for at give ham en chance for at finde ud af, hvad Manchester United egentlig er, så han havde en chance for at se forholdene, og finde ud af, om han kan finde sig tilpas her.”

“Han vil nu returnere til USA. Vi vil selvfølgelig holde øje med ham, og når han så fylder 18 kan vi for alvor tage en beslutning om, hvad vi skal,” siger Ferguson.

Forrige artikel

Blomqvist: Henke et god valg

Næste artikel

Fergie: Ingen nye angribere

ANNONCE