Fergie: Ingen nye angribere

Sir Alex Fergusons telefonopkald i går aftes til Henrik Larsson i Sverige resulterede i dag at den svenske stjerneangriber skrev under med Manchester…

Sir Alex Fergusons telefonopkald i går aftes til Henrik Larsson i Sverige resulterede i dag at den svenske stjerneangriber skrev under med Manchester United som lejesvend i de 3 første måneder af 2007.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

United er så skadesplaget i angrebet, at de i onsdagens kamp imod Everton helt måtte spille uden nogen egentlig angriber, da Wayne Rooney blev skiftet ud.

Derfor kommer Larsson som kaldet, ikke mindst fordi han ikke er spærret for deltagelse i UEFAs turneringer. Noget man sjældent finder hos angribere af denne kaliber på denne årstid.

Larsson bliver tilgengæld også den eneste angriber som bliver hentet i denne sæson.

“Nej, vi vil ikke gå efter flere angribere. Vi har kigget på alle muligheder og dette er uden tvivl den bedste lsøning,” bekræftede Ferguson i dag.

Hvis Larsson forlader United til den bestemte tid, så vil han kunne nå at deltage i 13 kampe, inklusiv kampene imod Liverpool, Arsenal og de 2 mulige ottendedelsfinaler i Champions League.

Forrige artikel

Adu må vente på afgørelse

Næste artikel

Optakt: Middlesbrough – United

ANNONCE