Adu vil gerne til Manchester United

I dag kan man læse hos BBC World Football, den kun 14-årige amerikaner, Freddy Adu, udtale sig, om, at han gerne vil til Manchester United, hvis han kunne komme til det.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Freddy Adu udtalte sig således:

Jeg ville elske at ende med at spille i England og komme til at spille for Manchester United, eller et hold ligesom dem,” sagde Adu.

Freddy Adu, som oprindelig er fra Ghana, udtalte også, at hans kærlighed ligger til klubben fra Manchester, som har hjemmebane på Old Trafford.

“Jeg har altid elsket dem, siden jeg var baby.”

Dermed ser det ud som om, at Manchester United ligger i front til at sikre sig det unge storslåede talent, som alle i øjeblikket vil have kontrakt med.

Freddy Adu er regnet som det største fodboldtalent i verden i øjeblikket, og kan bl.a. prale af at have en flere millionerdollars kontrakt med Nike.
Den 14-årige spiller deltog i sommers i Manchester Uniteds træning under USA touren, hvor han viste sit store talent for klubben.

Du kan høre BBCs interview med Freddy Adu her:
World Football 1. november.

NB! Klippet kræver realplayer

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Roy Keanes redning er hvile

Næste artikel

Optakt: Kleberson tilbage i truppen

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share