Roy Keanes redning er hvile

Det så sort ud for Roy Keane, da han kom tilbage fra en operation i sidste sæson og mange kritikere dømte ham færdig i topfodbold.

Men Roy Keane har givet dem svar på de påstande efter han i denne sæson har spillet strålende og scorede i gårsdagens kamp sit 3. mål i denne sæson.

Dette kan være takket være Sir Alex Fergusons tålmodighed med ireren, som Ferguson nu giver hvilepauser til mindre kampe.
I lørdagens kamp mod Portsmouth kom Roy Keane ind i slutningen af kampen og scorede det 3. mål i 3-0 sejren.
Ferguson fik derefter stor kritik over at have hvilet Keane i de sidste to kampe.
Dette svarer Ferguson nu på til BBC:

Det handler om at vælge Roys kampe rigtigt.
Der er en masse kampe, der skal spilles, specielt med de kommende europæiske og Premier League kampe.
Så jeg hvilede ham i de sidste par kampe og igen imod Pompey, da vi har Rangers på tirsdag og Liverpool på næste søndag,” fortæller skotten.

Fletcher er klar til Rangers

Darren Fletcher kan meget vel få spilletid imod sit hjemlands mestre, Glasgow Rangers.
Den 19-årige skotte har imponeret Sir Alex Ferguson i denne sæson, som forudser at den unge midtbanespiller er klar til at tage kampen op mod det skotske mesterhold:

“Der er absolut ingen tvivl om det. Afhængig af midtbanekombinationen vil han spille,” fortæller Ferguson til Manchester Evening News.

Samtidig roser manageren Fletcher for hans optræden i tirsdagens Ligacup kamp imod Leeds:
“Han kontrolerede kampen, da vi flyttede ham ind på centerpladsen. Han gjorde forskellen,” kommer det fra Ferguson, som ikke lægger skjul på at han har brugt Fletcher lidt “forkert” i denne sæson, hvor han i de fleste kamp har spillet på højrekanten.

“Hans bedste position er centralt og det er der ingen tvivl om. Han er en bred højrekantspiller pga. hans alder, men han er en midtbanespiller,” afslutter Ferguson.

Forrige artikel

United vandt da Ronaldo scorede sit debutmål

Næste artikel

Adu vil gerne til Manchester United

ANNONCE