Ærgerlig Shaw: Vi var for passive

Kontrollen blev overladt for meget til Arsenal, mener Luke Shaw, som også roser Arsenal for deres præstation i indeværende sæson.

Det var et dominerende Arsenal-hold, som her til aften kom ud efter pausen på Emirates Stadium. London-klubben var klart bedst i kampen anden halvleg, hvor Manchester United måtte nøjes med at true på kontramulighederne, og det var generelt et for passivt United-hold i kampens anden halvleg. Det fortalte Luke Shaw kort efter kampen.

– I anden halvleg fortjente vi det, vi var for passive og tabte kontrollen over kampen. Vi kæmpede til sidste sekund, men man skal være koncentreret hele kampen, og bare et udsving i koncentrationen kan koste et mål.

Shaw understreger dog også, at det var et godt hold, de mødte denne søndag aften.

– Man er nødt til at give Arsenal kredit, for hvad de har gjort denne sæson, de fortjener at være i toppen for den måde de spiller på. Der er lang vej endnu, og vi må fokusere fuldt ud på vores næste kamp, en stor semifinale.

Manchester United møder Nottingham Forest i Ligacuppens semifinale over to kampe, hvoraf den første spilles på onsdag klokken 21.

1 kommentar
  1. Enig med Shaw i, at de var for passive i 2. halveg. Men okay, de møder også det bedste PL hold for tiden, som bare spiller vanvittig god fodbold. Men United kunne godt have lukket dem mindre ind i kampen i 2. halveg. De kan dog være stolte af en glimrende 1. halveg.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Keane om Wan-Bissaka: Gør dit job

Næste artikel

Karakterbogen: De røde djævle var ikke på niveau med Arsenal

ANNONCE