Agent: Mikel-handel ulovlig

Den norske mellemmand, der har et noget dårligt ry efter at have været involveret i skandalesagen med Arsenal-manager George Graham i midten af 90″erne,…

Den norske mellemmand, der har et noget dårligt ry efter at have været involveret i skandalesagen med Arsenal-manager George Graham i midten af 90″erne, hævder således at have en aftale, der gør det umuligt for United at hente John Obi Mikel.

Aftalen går i al sin enkelthed ud på, at Lyn ikke må sælge teenagetalentet uden Hauge er blevet advaret i forvejen. Da Lyn valgte at lave handelen uden indblanden af agenter, er det ikke sket, og derfor er transferen gjort ulovlig af Lyn selv. Hauge er klar til at hive sagen i retten for at få ret.

“Min virksomhed har en aftale med Lyn, der siger, at de ikke må sælge Mikel uden min viden. Jeg skal have viden om sagen, før der kan blive lavet nogen aftaler, men jeg fik ingen informationer om den, ifølge Morgan Andersen, lovlige handel, de har lavet med United. Jeg ved ikke, hvad der nu vil ske, men det kunne meget vel blive til en retssag.”

“Problemet er udelukkende skabt af Lyn selv. Jeg er ked af, hvis denne sag har skabt raseri hos United. Har den det er det helt forståeligt, for jeg tror ikke de aner noget om Lyns aftale med mig,” siger Hauge.

Forrige artikel

Queiroz: Fergie giver sig ikke

Næste artikel

Besked til nye Shareholders United medlemmer

ANNONCE