Agent: United har afvist bud på Januzaj

PSG har haft snøren ude efter Adnan Januzaj, men er blevet blankt afvist af Manchester United. Det hævder spillerens agent.

Adnan Januzaj skal ingen steder, selvom han har været igennem et stort formdyk i Manchester United i denne sæson. 

Således har Louis van Gaal gjort det klart, at han ikke vil lade belgieren søge nye græsgange. Sådan lyder det fra Januzajs agent, Dirk de Vriese, der hævder, at PSG har fået en kurv af United. 

– De (PSG, red.) tog direkte kontakt til Manchester United for information. Van Gaal annoncerede, at han ikke kan skifte denne vinter. Hverken på en permanent transfer eller lejeaftale, siger de Vriese til det franske medie Foot Mercato. 

19-årige Januzaj fik sit gennembrud under David Moyes, hvor han var et af lyspunkterne i en ellers skuffende sæson. Sidste år skrev offensivspilleren under på en femårig forlængelse med United. 

Siden august er det dog blot blevet til 11 Premier League-kampe for Januzaj, der primært er blevet brugt som indskifter af van Gaal. 

Alligevel forventer Dirk de Vriese ikke, at hans klient får lov til at forlade Old Trafford i den nærmeste fremtid. 

– Træneren anså ham for at være en vigtig spiller for holdet. Han regner med alle sammen. Det ligner en definitiv beslutning, jeg tror ikke, det vil ændre sig, forklarer de Vriese. 

Adnan Januzaj skiftede til United fra Anderlecht tilbage i 2011. 

Forrige artikel

Phelan ny assistenttræner i Hull

Næste artikel

Rothwell udlejes til Blackpool

ANNONCE