Agent: United har afvist bud på Januzaj

PSG har haft snøren ude efter Adnan Januzaj, men er blevet blankt afvist af Manchester United. Det hævder spillerens agent.

Adnan Januzaj skal ingen steder, selvom han har været igennem et stort formdyk i Manchester United i denne sæson. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Således har Louis van Gaal gjort det klart, at han ikke vil lade belgieren søge nye græsgange. Sådan lyder det fra Januzajs agent, Dirk de Vriese, der hævder, at PSG har fået en kurv af United. 

– De (PSG, red.) tog direkte kontakt til Manchester United for information. Van Gaal annoncerede, at han ikke kan skifte denne vinter. Hverken på en permanent transfer eller lejeaftale, siger de Vriese til det franske medie Foot Mercato. 

19-årige Januzaj fik sit gennembrud under David Moyes, hvor han var et af lyspunkterne i en ellers skuffende sæson. Sidste år skrev offensivspilleren under på en femårig forlængelse med United. 

Siden august er det dog blot blevet til 11 Premier League-kampe for Januzaj, der primært er blevet brugt som indskifter af van Gaal. 

Alligevel forventer Dirk de Vriese ikke, at hans klient får lov til at forlade Old Trafford i den nærmeste fremtid. 

– Træneren anså ham for at være en vigtig spiller for holdet. Han regner med alle sammen. Det ligner en definitiv beslutning, jeg tror ikke, det vil ændre sig, forklarer de Vriese. 

Adnan Januzaj skiftede til United fra Anderlecht tilbage i 2011. 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Phelan ny assistenttræner i Hull

Næste artikel

Rothwell udlejes til Blackpool

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share