Agurketiden er over os

Det er tabloidavisen The Sun, der lørdag kan bringe sine læsere begge historier. Ruud van Nistelrooy er træt af tilværelsen på Old Trafford og Ryan Giggs…

Det er tabloidavisen The Sun, der lørdag kan bringe sine læsere begge historier. Ruud van Nistelrooy er træt af tilværelsen på Old Trafford og Ryan Giggs sælges for bare tre mio. pund, skriver avisen, der gennemsnitligt har ret i sådan cirka ti historier om året.

Ruud van Nistelrooy er ifølge The Sun blevet demotiveret af de manglende scoringer siden sit comeback i februar. Ydermere har den hollandske måltyv heller ikke et alt for godt forhold til sine holdkammerater eller til Sir Alex Ferguson, mener avisen at vide, uden at bringe nogen form for kilde på deres oplysninger. Derfor vil han væk til sommer.

For Ryan Giggs´ vedkommende, så var wailiseren så sent som i går meget tæt på en forlængelse, skulle man tro Fergie. Nu er han dog på vej mod en genforening med sin gamle holdkammerat fra 90″erne Steve Bruce i Birmingham. St. Andrews-bossen er nemlig klar til at smide et bud på tre mio. pund ind på Giggsy, og det bud tages der ifølge The Sun imod, hvis ikke kantspilleren har forlænget kontrakten inden sommerferien.

Forrige artikel

Ferguson raser mod Chelsea

Næste artikel

"I"ll be back"

ANNONCE