Ferguson raser mod Chelsea

Den tidligere livslange United-fan og United-direktør, og nuværende Chelsea-direktør Peter Kenyon, påstår, at han mødtes helt tilfældigt med Rio Ferdinand…

Den tidligere livslange United-fan og United-direktør, og nuværende Chelsea-direktør Peter Kenyon, påstår, at han mødtes helt tilfældigt med Rio Ferdinand på en restaurant, hvor Rio alligevel skulle mødes med sin agent.

Den historie holder næppe i retten mener United-manager Sir Alex Ferguson, og han er træt af den måde Chelsea opfører sig på.

“Har klubben accepteret Chelseas forklaring? Well, det er måske nogles synspunkt men bestemt ikke mit.”

“Jeg er ikke blevet rigtig overbevist over Peter Kenyons ord om, at han ikke vil købe Rio.”

“For en direktør i en Premier League-klub – med en historie som de har – er det forbløffende at de var i den restaurant.”

“Jeg ved ikke om det er foragt eller om han sniffer rundt hos os, eller hvad han laver. Jeg ved det simpelthen ikke.”

“Jeg mener, at det i det mindste var ubetænksomt. Derfor vil vi overlade sagen til fodboldautoriteterne. Vi vil diskutere det der, og jeg tror, at Premier League er klar over det.”

“Jeg må sige, at jeg ikke bebrejder Rio. Jeg tror på hvad han fortæller mig.”

“Jeg ved ikke, om han er fristet efter det møde, men jeg tror på, at han skriver under på en ny kontrakt og bliver her,” afslutter Ferguson overfor Sky Sports, mens Rio til The Sun har udtalt om sagen:

“Jeg har fortalt alt om det møde. Det var ikke planlagt og jeg vil ikke væk.”

“Faktisk, så er min ambition at blive kaptajn for klubben en dag.”

“For mig bliver det ikke større end at anføre denne klub, hvilken er en af de mest berømte i verden. Det ville være en fantastisk ære.”

Chelsea fik tidligere på sæsonen Arsenal og Arsene Wenger i mod sig, da de forsøgte at snuppe venstre backen Ashley Cole på lignende vis.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Fergie: Keane fortalte bare sandheden

Næste artikel

Agurketiden er over os

ANNONCE