Al Thani afviser: Ikke en statslig overtagelse

Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani afviser, at købet på Manchester United praktisk talt ville være en statslig overtagelse.

Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani har lovet guld og grønne skove rent sportsmæssigt til Manchester United-fans og investorer verden over, men der er ikke kun begejstring at spore.

Bankmanden kritiseres for sine forbindelser til regimet Qatar og Qatar Investment Authority, som er en statslig investeringsfund. Al Thani selv afviser, at købet vil være et statsligt projekt. Det skriver The Telegraph.

Kilder tæt på Al Thani insisterer på, at man ikke ville jagte klubben, hvis man ikke var overbevist om, at det er i overenstemmelse med reglerne.

Qatareren er ligeledes overbevist om, at det ikke vil være i strid med UEFA’s regler om ejerskab af mere end én klub.

 

4 kommentarer
 1. Ja der ikke andet for, ind at vi må se hvad det hele ender med..🙂 for der simpelthen så mange latterlige rygter Pt. Så det er sgu snart være ind et tranfervindue, det er jo det rene vanvid, personligt håber jeg bare processen er hurtigt overstået, så vi kan komme videre i teksten..
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

 2. Det er virkeligt svært at gennemskue…og uanset hvad så er det jo Glazers der sidder med beslutningen…jeg håber virkeligt de tænker sig om og ikke kun lader $ tale…men jeg tvivler…

 3. Der er i EBs fokus på Qatar “Blodbold” en interessant artikel af journalist Jan Jensen.

  Læs den gerne hvis nogle skulle i tvivl om købstilbuddet fra denne del af verden vil godt for Manchester United.

  Ellers læs Oldtrafford.dks egen udmelding om et evt køb fra Qatar inkl Sheiker, Emirer og lignende tvilsomme personager.

  Må endnu engang understrege at ingen store vidtløftige sportslige løfter kan opveje den frygtelige skam og udsletning af alle de stolte grundværdier som klubben er grundlagt på og bygget op omkring.

  GGMU – One love

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

OldTrafford.dk støtter ikke mulige statslige overtagelser af klubben

Næste artikel

Kampprogrammet lagt for april

ANNONCE