OldTrafford.dk støtter ikke mulige statslige overtagelser af klubben

Det har været undervejs i nogle måneder. Fredag den 17. februar meddelte Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani, at han ønsker at købe Manchester United, og at han har afgivet et bud på klubben.

Den qatariske bankmand, der har forbindelser til regimet i Qatar, lover i en pressemeddelelse at betale klubbens store gæld og samtidig investere i klubben og i alt omkring den. Han ønsker at bringe United tilbage til den ypperste verdenstop i fodbolden.

Meddelelsen har skabt en kløft mellem United-fans verden over. Normalvis stræber vi hos OldTrafford.dk efter at agere så objektivt som muligt trods vores tilhørsforhold som fans af Manchester United.

Men i dette tilfælde gør vi en undtagelse og giver vores uforbeholdne holdning tilkende. Vi ønsker ikke blot at se til.

Vi vil ikke lade os blænde af store sportslige løfter og en udsigt til glorværdige tider med masser af trofæer.

I hvert fald ikke, når det kommer fra en investor med stærke forbindelser til et regime, der bryder med de internationale menneskerettigheder.

OldTrafford.dk er til for kærligheden til Manchester United, og hvad klubben står for. Men lige nu truer buddet fra Qatar klubbens værdier om, at der skal være plads til alle – uanset køn, seksualitet, etnicitet eller religiøs overbevisning. Værdier, som ikke kan forenes med regimet i Qatar og dets støtter.

Derfor ønsker vi hos OldTrafford.dk at erklære, at vi ikke støtter en potentiel qatarisk overtagelse af klubben.

Vi ønsker ikke at se klubben, vi holder så meget af, blive til en brik i et politisk spil for et totalitært regime.

#NoToStateOwnership

3 kommentarer
  1. SÅ enig, lad os være en fodboldklub uden indblanden fra tosser der ikke behandler andre anstændigt eller kun er med for at tjene penge – vi var indtil nuværende ejere overtog den sundeste fodboldforretning i verden, og ville vel sagtens stadig være det uden den kæmpe gæld de har påført os. Allerhelst så jeg gerne regler som i Tyskland, hvor man som virksomhed, stat eller andet ikke kan overtage en klub.

  2. Tusind tak til Oldtrafford.dk for denne klare udmelding, er 100% enig i jeres argumentation.

    Manchester United – One Love

    GGMU

  3. Tak! Er der nogen der har stødt i nogle udtalelser fra ejerne om hvordan de ser det? Eller snakker de ren og skær $$$?

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Podcast: Klasseforskel trods kontroverser mod de blå ræve

Næste artikel

Al Thani afviser: Ikke en statslig overtagelse

ANNONCE