Keano går efter Gibson

Mens det irske fodboldforbund er i færd med at finde ud af, om Gibson er for meget nordirer til at kunne repræsentere de grønne i EM-kvalifikationen,…

Mens det irske fodboldforbund er i færd med at finde ud af, om Gibson er for meget nordirer til at kunne repræsentere de grønne i EM-kvalifikationen, bekymrer Keane sig også om Gibson.

For Keane handler det dog ikke om Gibsons nationalitet, men derimod om at lukke et hul på Sunderland-midtbanen, hvor anfører Dean Whitehead ikke kommer i kamp mere i denne sæson. Derfor vil Keane bruge de sidste dage på at sikre sig en aftale med 19-årige Gibson. Det skriver The Journal.

Darron Gibson regnes blandt klubbens største talenter, men eftersom den centrale midtbane muligvis er den position, hvor United er allerbedst besat i forvejen, vil det formentlig ikke gøre Fergie noget at lade Gibson tage samme tur som Jonny Evans og Danny Simpson blev sendt ud på i sidste sæson.

Roy Keane har efterhånden gjort det til et krav, at man har United-blod i årene, hvis man vil til Sunderland. Hidtil har Keano hentet fire spillere med fortid på Old Trafford i Kieran Richardson, Paul McShane, Andy Cole og Danny Higginbotham, som blev signet så sent som onsdag.

Forrige artikel

Brown: Vi skal vinde CL

Næste artikel

United fik Roma - igen

ANNONCE