Alejandro Gomez lovpriser Amad Traoré

Manchester United er på tærsklen til at hente den 18-årige kantspiller, Amad Traoré, i Atalanta. Det ivorianske talent modtager i denne forbindelse store roser fra sin rutinerede holdkammerat, Alejandro Gomez.

Meget tyder på, at United i dag henter Amad Traoré i Atalanta for 30 millioner euro. Grundet arbejdstilladelse vil Traores skifte dog ikke gå igennem før til januar, hvorfor Atalanta fortsat kan få glæde af stortalentet i en halv sæson.

Det er ikke alle, som kender til Traoré, idet kantspilleren kun har repræsenteret Atalantas førstehold i tre ligaoptrædener.

I den forbindelse har transferjournalisten, Fabrizio Romano, citeret Traorés holdkammerat, Alejandro Gomez, som fortæller lidt om Uniteds kommende spiller:

– Han er en fremtidig stjerne, tro mig. I løbet af træningerne ligner han Messi! Du kan ikke stoppe ham, han er utrolig. Vores midterforsvarere har seriøse problemer, når Traoré er på banen, fortæller 32-årige Gomez, som står noteret for mere end 200 kampe i Atalanta, blandt andet.

Transfervinduet lukker natten til tirsdag i størstedelen af de europæiske ligaer. På OldTrafford.dk dækker vi de sidste 24 timer intenst.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Romano: Ivoriansk megatalent på vej til United

Næste artikel

Brandon Williams udtages for første gang til Englands U21-landshold

ANNONCE