Allegri og Vidal skrinlægger rygter

Juventus’ nye cheftræner Massimiliano Allegri og Arturo Vidal sætter nu endeligt en stopper for de udødelige historier, der sender midtbanespilleren til Old Trafford.

Manchester Uniteds chancer for at kuppe sig til Arturo Vidal i de døende minutter svinder lige så roligt ind. Diverse medier sender fortsat chileren til England på sidstedagen, men de sidste udmeldinger fra Juventus-lejren er svære at misforstå.

Først kunne the Express forleden bringe et citat, som angiveligt skulle være overleveret af hovedpersonen selv til personer, han har nært og stoler på.

– På dette tidspunkt er et skifte ikke i planerne. Jeg bliver i Juventus, lød det korte statement fra Arturo Vidal ifølge the Express.

Den bold greb Massimiliano Allegri, og proklamerede yderligere, at han ikke har intentioner om at miste en af sine vigtigste brikker.

– Han er fundamental for klubben, og han skal ingen steder. Han har det godt, og han er på vej tilbage fra en skade, så alt er, som det skal være, siger Massmiliano Allegri til italienske medier.

Og for lige at smashe rygterne i jorden en gang til for prins Albert, så tweetede Arturo Vidal efterfølgende, at han er 100 % klar til at genvinde mesterskabet med Juventus.

– Listos para comenzar el campeonato! Al 100% vamos Juventus!!!!!

– Siamo pronti per tornare al 100% forza Juve!!!!!

Forrige artikel

Gammel kending på mål for Burnley

Næste artikel

Manchester United bekræfter: Enig med Ajax om Blind

ANNONCE