Alonso ser frem mod returopgør

Xabi Alonso føler, at kampen om kvartfinalepladsen fortsat er helt åben efter 1-1 på Santiago Bernabeu.

Real Madrid havde en positiv tilgang til aftenens Champions League-opgør og viste, hvem der var på hjemmebane i store dele af kampen. Den indstilling skal de holde fast i, hvis det vil have noget med hjem fra Old Trafford, mener Xabi Alonso.

– Vi vidste, at vi måtte være meget påpasselige efter de scorede, for havde de scoret endnu engang, så havde det være katastrofalt for os, siger Xabi Alonso, der reddede et forkølet skud af Robin van Persie på målstregen.

– Så med det i mente, er det ikke så skidt et resultat for os. Det kunne have været bedre, for vi havde chancerne, men det havde de også. Nu ser jeg bare frem til returopgøret.

Xabi Alonso bakker Jose Mourinhos udtalelser om, at det var dem, som skulle skabe kampen, op.

– De var meget forsigtige. Når de spiller ude, går de efter at stille sig kompakt med et solidt forsvar. I de sidste 20 minutter lå de virkelig dybt, og det gjorde det svært for os.

– Vi vidste, at de ville spille sådan, så nu må vi afgøre det på Old Trafford. Vi tager derned for at vinde. Vi kan ikke gå ind til kampen med uafgjort for øje. Vi vil score mål – det er den bedste måde, at gå videre på.

Forrige artikel

Mourinho tror på dramatisk afgørelse

Næste artikel

Aftenens kamp over Twitter

ANNONCE