Anderson skifter til Tyrkiets næstbedste række

Den tidligere Manchester United-spiller skifter til Adana Demirspor fra Tyrkiets næstbedste række. Han har været uden klub siden januar.

Brasilianske Anderson, som var en del af det succesfulde Manchester United-hold, der blandt andet vandt fire Premier League-titler samt Champions League finalen over Chelsea i 2008, rykker endnu engang videre til en ny klub.

Denne gang har Anderson fuldført et skifte til Adana Demirspor, som huserer i den næstbedste række i Tyrkiet. Dette har den tyrkiske klub offentliggjort på deres Twitter-profil. 

Da Anderson i 2007 skiftede til Manchester United fra FC Porto tog karrieren ellers fart. Samme sæson som skiftet til England, vandt Anderson The Golden Boy Award for den bedste unge spiller i verden. Derudover havde han en vigtig fod i Champions League triumfen i Moskva, idet han scorede i straffesparkskonkurrencen. Han startede også inde i Champions League finalen mod FC Barcelona i 2011. 

Anderson havde dog svært ved at præstere kontinuerligt under Sir Alex Ferguson, og skader var med til at ødelægge meget for den humørfyldte midtbanespiller. Dette resulterede i en udlejning til Fiorentina i 2014, før Anderson i januar 2015 skiftede fra Manchester United tilbage til Brasilien for at repræsentere Internacional.

Siden da har Anderson været udlejet til en anden brasiliansk klub, Coritiba, og skifter altså nu til Adana Demirspor, som i forrige sæson med nød og næppe undgik nedrykning til Tyrkiets tredjebedste række. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Avis: Rojo på vej til Everton

Næste artikel

Mourinho er ikke sur - han er bare skuffet

ANNONCE