Andy Cole: Køb Sergio Aguero

Andy Cole ser hellere United smide lidt ekstra pund i posen, og så henter Sergio Aguero, fremfor at købe Harry Kane i Spurs.

På rygteplan sættes United i forbindelse med et bud på omkring 40 millioner pund for Tottenhams bomber Harry Kane, der har haft en fantastisk sæson på White Hart Lane, og nu skal forsøge at føre Englands u21-landshold til triumf i Tjekkiet.

Men den tidligere United-angriber Andy Cole, er ikke helt sikker på, at Kane er den rette mand for United.

– Der er snak om Kane, og han har også haft en fantastisk sæson. Men kan han gøre det i United, og er han 40 millioner pund værd? Jeg synes han er en talentfuld knægt, men for at være ærlig har han haft en halv sæson hvor alt gik hans vej.

– Han har scoret en del mål, men den anden sæson i Premier League er altid svær. Hvis han nu skiftede fra Spurs til United, ville meget afhænge af ham, og det er en stor byrde at skulle leve op til, hvis du samtidig har kostet så mange penge. Han er stadig ung og lærer, og United skal kæmpe om mesterskabet og i Europa, der skal andre kræfter til, siger Cole til goal.com.

Med Falcao tilbage i Monaco, Chicharito på vej ud af døren igen, og en usikker fremtid i United for van Persie, er der lagt op til en ny angriber skal ankomme til Old Trafford i løbet af sommerpausen. Og Andy Cole er da også helt klar på hvem han helst så danne duo med Rooney i United-angrebet.

– Der er behov for en angriber, der kan levere under pres. Jeg ville være fræk og smide 60 millioner pund for Aguero. En Aguero i topform er den bedste angriber i Premier League. Når han er fit og i form, er han helt utrolig. Det ville ikke være så skidt med ham og Rooney i angrebet vel, lyder det fra Andy Cole.

Men det er nok tvivlsomt hvorvidt City er interesserede i, at sælge deres guldfugl til naboerne fra United. Derfor har Cole også et andet, og måske mere realistisk bud, på en ny angriber i United.

– Jeg kan godt lide Benzema, han er en god spiller, der i en årrække har spillet på højeste niveau. Han har leveret varen på internationalt niveau, og jeg tror bestemt han ville fungere godt med Rooney, siger Cole.

Forrige artikel

Avis: United vil købe Hotel Football

Næste artikel

- De unge får chancen på pre-season

ANNONCE