Andy Mitten er træt af transferhistorer

Folk glemmer at bruge den sunde fornuft, når de hører om transferhistorier, mener Andy Mitten, der peger på interessen i Cesc Fabregas for år tilbage.

Den populære engelske journalist og Manchester United-fan Andy Mitten er altid god for en snak om United, klubbens historie, nuværende og tidligere spillere. Men han gider ikke længere delagtiggøre sine læsere i de informationer, han får omkring måske kommende transfers.

Det er simpelthen ikke det værd, fortæller han i Talk of The Devils-podcasten, der kan høres hos The Athletic.

– Som journalist er jeg blevet meget påpasselig mod det, og det kan virkelig være spild af din tid. I sidste uge blev jeg fortalt om den her spiller, som vil spille for Manchester United, og klubben følger ham og kender alt til ham. 

– Men hvis jeg nævner hans navn, og transferen ikke sker, så er der folk, der fuldstændig smider al idé om kontekst ud af vinduet. De bliver sådan “Jamen du sagde, han ville signe”, selvom det ikke er det, jeg har sagt. Jeg har måske bare sagt, at der er interesse og en smule kontakt mellem de forskellige parter, siger han.

Andy Mitten peger på flere transfers gennem tiden, som er glippet for Manchester United, som Alan Shearer, Ronaldinho og Cesc Fabregas, men han føler, at folk nogle gange glemmer, at handler falder igennem på grund af alverdens årsager.

Udover Manchester United følger Mitten også FC Barcelona meget tæt – han har bopæl i byen – og han ved derfor, at Cesc Fabregas virkelig ønskede et skifte til United, og at David Moyes snakkede med ham den 6. august 2013.

– Det er bare ikke altid nemt. Der er både en sportslig og en økonomisk faktor i spil – Fabregas er vigtig for FC Barcelona, og Manchester United har mange penge – og jeg kan som journalist kun rapportere sandheden, men den er der bare ofte flere sider af, siger han.

Cesc Fabregas endte med at skifte til Chelsea og José Mourinho i sommeren 2014.

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Daily Mail: United kalder spillere tilbage til England

Næste artikel

Matic har altid kæmpet mod tvivlere

ANNONCE