Matic har altid kæmpet mod tvivlere

Som teenager blev midtbanespilleren afvist af to af de store klubber i Beograd.

I et såkaldt Q&A-session (spørgsmål og svar, red.) på Instagram med Football Beyond Borders giver Nemanja Matic i et indblik i livet som fodboldspiller, en opvækst i en fattig serbisk by og forholdet til United-manager, Ole Gunnar Solskjær.

Den tidligere Chelsea-spiller har som United-mand haft sine kritikere, og han har siden starten af sin karriere skullet forsøge at gøre tvivl til skamme. Som helt ung blev han afvist af både Røde Stjerne og Partizan Beograd, men han har brugt modgangen som benzin.

– Jeg vidste, jeg var god nok, og at jeg en dag ville vise dem, at de tog fejl, siger han.

Den langlemmede midtbanespiller var som ung kæmpe fan af Zinedine Zidane – forstå det, hvem der kan – selvom der ikke var penge til, at Matic kunne se franskmandens kampe i TV.

– Jeg fandt avisudklip, hvor der stod noget om ham, og så klippede jeg billederne ud og hængte dem op på mit værelse, siger Matic, der tidligere i karrieren spillede på den offensive midtbane – ligesom Zizou.

Forud for den nuværende sæson var Nemanja Matic en smule kritisk med livet under Ole Gunnar Solskjær, for han følte ikke, han fik nok spilletid. Men piben har fået en lidt anderledes lyd, nu hvor han har erobret en fast plads på holdet.

– Han er en god manager, og jeg synes, han har forbedret sig meget, siden han først kom, og han er anderledes nu. Jeg er sikker på, han har en stor fremtid foran sig, og han kommer til at vinde trofæer til os.

I interviewet fortæller Matic også, at han ser Marcus Rashford som klubbens bedste spiller, og han føler, at den engelske angriber har, hvad der skal til for at live blandt de bedste i verden.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Andy Mitten er træt af transferhistorer

Næste artikel

Holdet bag OT.dk: Niels O. Thinesen

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share