Daily Mail: United kalder spillere tilbage til England

Manchester United har fortalt sine spillere, at de skal komme hjem til England inden for syv dage. Sådan skriver den engelske tabloidavis, Daily Mail.

Manchester United har en række spillere, som i øjeblikket befinder sig andre steder i verden. Skal man tro Daily Mail, har klubben i dag annonceret, at disse spillere skal vende snuden hjem til England i løbet af de næste syv dage.

Nogle af de spillere, som i øjeblikket ikke befinder sig på engelsk jord, er blandt andre Fred, Victor Lindelöf og Sergio Romero.

Der bliver også spekuleret i, om Bruno Fernandes har været rejst fra England i løbet af den engelske lockdown-periode. Daily Mail skriver dog i den forbindelse, at portugiseren eftersigende er tilbage på engelsk grund.

Daily Mail skriver ligeledes, at United ikke forventer, at de udrejste spillere skal i karantæne, når de vender tilbage til England.

Flere klubber i Storbritannien er allerede vendt tilbage til træning i små grupper, men det er stadig usikkert, hvornår United-truppen igen kan gentoptage træningen på Carrington.

United har tidligere meldt ud, at klubbens træningsanlæg ikke bliver genåbnet, før den engelske regering har underrettet om, at det er sikkert at vende tilbage.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Matic savner fodbolden og kammeratskabet

Næste artikel

Andy Mitten er træt af transferhistorer

ANNONCE