Antonio Valencia i Instagram-brøler

Manchester Uniteds kaptajn kom til at “like” et Instragram-opslag, der opfordrede til afskedigelse af Jose Mourinho. Onsdag undskylder ecdorianeren. – Jeg læste ikke teksten.

Både på og udenfor banen giver United-spillerne i øjeblikket Jose Mourinho incitament til at blive godt gal i skralden. Efter 0-0-kampen mod Valencia tirsdag aften har portugiseren egen kaptajn, Antonio Valencia, således syntes godt om et Instagram-billede, der kræver managerens afgang. 

– Mourinho har gjort det til en straf at se os spille. Der skal ske noget. Det er på tide, at Mourinho forlader os, stod der blandt andet i opslaget, der kom fra en fanprofil og også indeholdt billeder af Antonio Valencia. 

Den 33-årige ecdorianer har dog været hurtig til at undskylde. I et indlæg på Twitter skriver Valencia: 

– I går likede jeg et opslag på Instagram uden at læse teksten, som kom sammen med billedet. Det er ikke min holdning (at Mourinho skal fyres, red.), og jeg vil gerne undskylde. Jeg bakker fuldt op om min manager og mine holdkammerater. Vi gør alle vores bedste for at forbedre resultaterne, skriver han. 

Hvordan Jose Mourinho reagerer på Instagram-brøleren vides endnu ikke. Men så sent som i sidste uge havde portugiseren angiveligt været rasende på Paul Pogba, fordi at franskmanden uploadede en video fra Old Trafford, kort efter at United var røget ud til Derby i Liga Cuppen. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

OT.dk-anbefaler: Forstå anklagerne mod Ronaldo

Næste artikel

Politiet svarer tilbage på Mourinhos påstand om manglende eskotering

ANNONCE