Antonio Valencia til Galatasaray?

Tyrkiske Galatasaray er klar til at åbne kontraktforhandlingerne med Manchester Uniteds Antonio Valencia. Det skriver det tyrkiske medie Fanatik.

Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at en ansættelse af en ny manager betyder ændringer i spillertruppen. Én af de spillere, som er i fare for at få kniven, er Antonio Valencia, der har kontraktudløb til næste sommer.

Galatasaray forsøgte allerede sidste sommer at købe den 30-årige kantspiller fri, og nu skulle de være interesserede på ny. Fanatik rapporterer, at den tyrkiske klub håber på at indlede forhandlingerne inden for de næste par dage, efter de har fået grønt lys fra Manchester United.

Den ecuadorianske hurtigløber scorede til 4-0 for sit land i nat mod Haiti, og var med til at kvalificere Ecuador til kvartfinalerne i Copa America, hvor de skal møde USA.

Antonio Valencia kom til Manchester United fra Wigan Athletic i 2009 for 16 millioner pund. Siden har han vundet alle nationale trofæer med klubben og scoret 13 mål i 176 kampe for De Røde Djævle. 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Jaap Stam bliver manager i Reading

Næste artikel

United strammer adgangen til udekampsbilletter

ANNONCE