Jaap Stam bliver manager i Reading

Den tidligere Manchester United-spiller Jaap Stam er ny manager i Championship-klubben Reading.

Den tidligere Manchester United-spiller Jaap Stam vender tilbage til England for at blive manager i Championship-klubben Reading på en to-årig aftale. Hollænderen kommer fra et trænerjob hos Ajax Amsterdams akademihold, Jong Ajax.

Det er første gang, at den nu 43-årige hollænder bliver fastansat i en cheftræner/manager-stilling. Da han stoppede sin karriere i 2007 blev han scout for United i et par år, før han startede trænergerningen i FC Zwolle. Senere blev han assistenttræner i Ajax og har trænet Amsterdam-klubbens ungdomshold Jong Ajax i de seneste to år.

Stam spillede i United i tre sæsoner. Den første var den legendariske treble-sæson i 1998/1999. Hollænderen endte med at vinde Premier League-titlen i alle sine tre år i United, før han skiftede til Lazio i sommeren 2001.

 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: United indleder jagt på Kanté

Næste artikel

Antonio Valencia til Galatasaray?

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share