United strammer adgangen til udekampsbilletter

Manchester United strammer nu ekstra meget vilkårene for de fans, som ønsker at se holdet på udebane.

I forvejen er det svært at få fat i en billet til Manchester Uniteds udekampe i ligaen og nu bliver det endnu mere vanskeligt.

Efter konsultation med klubbens fans forum, der består af få udvalgte United-fans, så har klubben nu annonceret stramninger for udekampsbilletterne.

Blandt de nye tiltag, så bliver det nu fuldstændigt forbudt at videregive sin billet til venner og familier. Det vil sige at man som sæsonkortholder – som i forvejen er de eneste som overhovedet kan søge om billet – er nødsaget til personligt at tage til kampen. Klubben vil til udvalgte kampe lave tjeks og sætte procedurer op, hvor tilfældigt udvalgte fans skal mødes personligt op og hente billetten mod fremvisning af pas.

Videregiver man sin billet og bliver taget i dette, så vil man miste retten til at søge om billetter. Bliver man desuden afsløret i at have solgt billetten til en anden, så vil ens sæsonkort blive annulleret og man vil ikke få mulighed for at købe billetter i de næste 3 år.

Der vil også sættes begrænsninger ind på betalingskortet, hvor samme kreditkort ikke længere kan bruges på mere end én ansøgning.

Klubbens budskab til fansene er klar: “Ansøg kun om udekampe, hvis du selv kan tage til den”.

 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Antonio Valencia til Galatasaray?

Næste artikel

Sky: Zlatan til lægetjek efter EM

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share