Antony melder ud: Jeg vil væk

I et eksklusivt interview med transferguru, Fabrizio Romano, fortæller United-målet Antony meget åbent om sit ønske om nye udfordringer.

Manchester United fik her til aften sit andet kæmpebud på Antony afvist af Ajax. Siden har Fabrizio Romano været i kontakt med brasilianeren over besked, hvor fik mulighed for at høre om, hvad der foregår bag kulisserne hos Ajax.

– Siden Februar har klubben været klar over mit ønske om at forlade klubben og stå overfor nye udfordringer. De har været klar over, at der ville være interesse fra store klubber og med dem, store transferbud.

Antonys ønske om at forlade Ajax har altså stået på længe, og da en ny træner kom til, sørge han og hans hold også for, at de var klar over hans situation.

– I juni afbrød jeg min ferie og kom personligt for at informere den nye træner, at jeg ønsker at forlade klubben, og bad dem om at overveje denne mulighed, da det har været et projekt i 2 sæsoner nu. I løbet af transfervinduet fortsatte møderne, og jeg modtog også et tilbud om kontraktforlængelse fra Ajax. Igen gjorde jeg det klart: Jeg vil væk.

Den teknisk begavede spiller var ikke bleg for at udtrykke sin utilfredshed, da han blev spurgt ind til, hvad der skete i dag, fredag.

– I dag, til et møde med klubben, udtrykte jeg igen mit ønske om at forlade klubben, og denne gang med et betydeligt tilbud på bordet. Og det var ikke det eneste! Ajax nægtede med argumentet, at de kun har 5 dage til at erstatte mig.

– Jeg beder ikke Ajax om at fristille mig, jeg beder dem om at sælge mig til den højeste pris nogensinde for en Eredevisie-spiller. Jeg har insisteret på dette siden Februar, så klubben kunne genopbygge holdet.

Antony slutter interviewet af med at tale til fansene.

– Jeg var glad i Amsterdam, jeg vandt titler i Ajax, jeg har fået venner og bygget videre på min karriere, men jeg holder fast i, at jeg er klar til at følge mine drømme.

– Folk er nødt til at forstå min motivation. Jeg er nødt til at fortsætte med at spille på højeste niveau. Ajax vil altid være i mit hjerte.

– Jeg håber Ajax-fansene forstår mig. En fodboldspillers fremtid er en usikker ting, og muligheder kan være unikke. Jeg er taknemmelig overfor Ajax, klubben og fansene.

Forrige artikel

Nyt bud afgivet: Ajax afviser igen

Næste artikel
Scott McTominay

Startopstilling: Genvalg til alle 11 - Casemiro starter ude

ANNONCE