Nyt bud afgivet: Ajax afviser igen

Manchester Uniteds nye bud på Antony blev prompte afvist af hans hollandske klub, som holder fast i, at kantspilleren ikke er til salg.

For få timer siden meldte den hollandske journalist, Mike Verweij, at Manchester United havde afgivet et nyt, forbedret bud på brasilianske Antony. Det nye bud skulle ligge på 90 millioner euro. Ikke engang en time efter rapporterede Fabrizio Romano, at budet var blev afvist af Ajax.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det forbedrede bud havde ellers været under forberedelse flere dage undervejs, og med en Antony som selv åbenlyst ønsker skiftet, var der nok mange, som sad med fornemmelsen af, at det ville lykkedes klubberne at finde en aftale.

Ajax holder hårdnakket fast i, at teknikeren ikke er til salg, og det har siden fået Antony til at komme med en offentlig udmelding om sine egne holdninger til det afviste bud i et interview med Romano.

Ifølge TimesSport er det dog sandsynligt, at United vil forsøge sig igen, da Antony er Ten Hags førsteprioritet.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
21
Shares
Forrige artikel

Optakt: Er skuden vendt?

Næste artikel

Antony melder ud: Jeg vil væk

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
21
Share