Aprilsnar: Ferguson stopper til sommer!!

BEMÆRK DETTE ER EN APRILSNAR Dermed ser det ud til, at en epoke i Manchester Uniteds og fodboldens historie er nær en afslutning. Presset på både Ferguson…

BEMÆRK DETTE ER EN APRILSNAR
Dermed ser det ud til, at en epoke i Manchester Uniteds og fodboldens historie er nær en afslutning.

Presset på både Ferguson og klubben skulle have steget begge parter til hovedet efter flere ugers kritik og spekulationer om skottens fremtid i klubben, efter exit i Champions League og den dårlige placering i Premier League, hvor United synes ude af mesterskabskampen.

BEMÆRK DETTE ER EN APRILSNAR

I klubbens pressemeddelse fortæller David Gill, at aftalen om Fergusons stop er kommet efter de seneste månederes store pres på træneren både på grund af det fodboldmæssige, men også det pres, som har hvilet på hans skuldre efter Rio Ferdinand-skandalen, ligesom skandalerne omkring “krigen” imod klubbens 2 største aktionærer samt transferhandlerne, hvor Fergusons søn, Jason, skulle have tjent en masse millioner kroner for hans indblanden.

“Manchester United Plc. og Sir Alex Ferguson er blevet enige om en aftale, som fritstiller Sir Alex Ferguson pr. 1 juli 2004.
Denne beslutning er sket efter et gensidigt ønske, hvor også spillerne er taget til råds.
Manchester United Plc. ønsker alt godt for fremtiden for Sir Alex og har ingen yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt,” lyder klubbens meddelse til den engelske fondsbørs.

BEMÆRK DETTE ER EN APRILSNAR

Både klubbens direktør, David Gill, og bestyrelsesmedlem, Sir Bobby Charlton, ytrede begge deres ærgelse over, at den mest vindende manager i klubbens historie nu er færdig i klubben.

Sir Alex tiltrådte i november 1986 i Manchester United, hvor han kom fra skotske Aberdeen.

OldTrafford.dk vil selvfølgelig følge op på sagen, så snart vi får mere information at vide!

BEMÆRK DETTE ER EN APRILSNAR

Forrige artikel

Oncable dropper MUTV

Næste artikel

Billet-appel mislykkedes

ANNONCE